Nieuws

Travelhome-winactie tijdens Vakantiebeurs

Om bezoekers aan de Vakantiebeurs te stimuleren per openbaar vervoer naar Utrecht te reizen, lanceert camperreisorganisatie Travelhome een winactie tijdens de beursdagen van woensdag 15 januari tot en met zondag 19 januari. Bezoekers die met de trein naar Utrecht reizen maken kans op deze schitterende 2-weekse camperreis naar Canada inclusief camper en vliegreis. Wil je kans maken op deze prijs ga dan naar de stand van Travelhome in hal 3, toon het NS Voordeelkaartje aan een van de Travelhome werknemers en laat de adresgegevens achter. De winnaar wordt 31 januari geïnformeerd.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Bedsonline verloot tickets ‘A State of Trance’

Volgende bericht

Eerste gasten Corendon en Stip Reizen op Curaçao

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."