Nieuws

TravelHub geeft bedrijven toegang tot betaalmogelijkheden

Ingenico Group lanceert TravelHub, een oplossing voor bedrijven uit de reisindustrie om te verbinden met Ingenico’s wereldwijde end-to-end-verwerkingsmogelijkheden voor betalingen en regionale gateways in Azië, Latijns-Amerika en Europa.

TravelHub biedt reisondernemingen gemakkelijk toegang tot meer dan 150 betaalmethoden – inclusief creditcards en alternatieve betalingsoplossingen – en valutaopties. Het biedt slimme transactieroutingsmogelijkheden voor alle betaalplatforms, waardoor de conversieratio’s verbeteren en de inkomsten uit online reisverkopen toenemen. TravelHub van Ingenico biedt een eenvoudige directe verbinding met talloze betaalmogelijkheden, evenals integratie met de distributiesystemen van luchtvaartmaatschappijen, zoals Amadeus, Sabre en Navitaire, en de Property Management Systemen (PMS) van hotels. Dit helpt bedrijven uit de reissector de complexiteit aan te pakken van het beheren van meerdere systemen, betaaldienstaanbieders en banken.

Portfolio
De geavanceerde oplossing markeert Ingenico’s sterke focus op de reissector, een industrie waarin het bedrijf beschikt over een sterk portfolio en een lange geschiedenis van werken met ‘s werelds meest bekende luchtvaartmaatschappijen, hotels en online reisbureaus. Het is gebouwd door een toegewijd team van ervaren professionals uit de reisbetalingssector en deze combinatie van technologie en expertise maakt Ingenico perfect gepositioneerd om reisbedrijven te helpen bij hun wereldwijde groei en uitbreiding.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Regent Seven Seas Cruises onthult vijf nieuwe theatershows

Volgende bericht

Mijlpaal voor nieuwe A-pier op Schiphol

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.