Nieuws

Travelicious 2013 afgelast

Oad Reizen heeft besloten de derde editie van Travelicious deze winter niet te organiseren. De touroperator uit Holten geeft aan dat het huidige onstabiele economische klimaat ten grondslag ligt aan het besluit voor deze maatregel. Teruglopende budgetten leidden tot afzeggingen van diverse partijen, waardoor het aantal aanmeldingen van sponsoren, participanten en standhouders onvoldoende was op het moment dat Oad zijn ‘final go’ moest geven.

In de loop van 2013 zal bekeken worden of de marktomstandigheden zodanig zijn dat de draad wellicht weer kan worden opgepakt.

© 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Kuoni Benelux op eigen kracht verder

Volgende bericht

Fundamentele keuzes op focus noodzakelijk voor branche (Video)

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."