Nieuws

Travelpeps laat reisindustrie voordelig reizen

Deel dit artikel

Via Travelpeps, dat deel uitmaakt van het Duitse bedrijf pepXpress, kan iedereen die werkzaam is in de reisindustrie tegen een zeer voordelig tarief een vakantie boeken. PEP is de afkorting van ‘Product Experience Program’ en heeft als doel mensen hun eigen ervaringen te laten opdoen tijdens een vakantie om vervolgens hun klanten uit eerste hand te kunnen informeren en vooral te enthousiasmeren over deze goede, leuke en/ of bijzondere ervaringen. Vanaf vrijdag 6 januari kan iedereen zich registreren op www.travelpeps.nl en genieten van het mooie reisaanbod. Wie zich inschrijft voor 15 februari krijgt bovendien vijftien euro korting bij een boeking van minimaal 300 euro voor 30 juni 2012.

In Duitsland heeft pepXpress momenteel een uitgebreid aanbod met ruim 1.000 aanbiedingen variërend van individuele-, pakket- en groepsreizen, cruises en hotelovernachtingen tegen een zeer voordelig tarief. Travelpeps heeft momenteel 175 verschillende reisaanbiedingen, maar de verwachting is dat dit aantal spoedig uitbreidt.

De reizen die Travelpeps aanbiedt zijn exclusief toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Naast het boeken van reizen zorgt de gebruiksvriendelijke website ook voor de afhandeling van de reis. Zo verstuurt Travelpeps de bevestigingen en benodigde reisdocumenten online als PDF naar de boeker. De website in Duitsland heeft maandelijks ruim 130.000 unieke bezoekers die gemiddeld zeven minuten op de website blijven.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Samenwerking TUI Travel PLC en Intrepid Travel

Volgende bericht

Met Air Canada voor € 99 naar Canada

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.