Nieuws

TravelPro uitgesteld en gecombineerd met editie 3 april

Deel dit artikel

Gezien de huidige globale ontwikkelingen naar aanleiding van het coronavirus, stellen wij de eerstvolgende editie van TravelPro 12 (verschijningsdatum vrijdag 20 maart) uit en combineren deze met de editie daarop (#14, verschijningsdatum vrijdag 3 april).

Ons magazine heeft een productietijd van ongeveer zeven dagen, van het ter perse gaan tot het verschijnen bij onze lezers. Na veel reisprofessionals te hebben gesproken, trekken wij de conclusie dat men momenteel behoefte heeft aan 24/7 berichtgeving rondom het coronavirus. Momenteel kiezen wij ervoor om onze volledige redactionele inspanning te focussen en in te zetten op het online op de hoogte houden van de reisbranche inzake het coronavirus.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws raden wij iedereen aan om zich (mocht je dat nog niet hebben gedaan) te abonneren op onze nieuwsbrief via www.travelpro.nl/nieuwsbrief en ons te volgen op de verschillende sociale media. Klik hier voor Twitter en hier voor Facebook.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Premier Mark Rutte: "Werk thuis als dat kan"

Volgende bericht

Transavia gaat vluchten Italië en Israël annuleren en roept reizigers op zelf terugvlucht te boeken

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."