2020Lees TravelPro onlineNieuws

Lees de volledig vernieuwde TravelPro 28 van 10 juli 2020

Het eerste volledig digitale magazine van TravelPro is vandaag verschenen. Je kan nu echt niet meer om ons heen. Scroll er eens op je gemak doorheen, lees de artikelen, bekijk de video’s en ontdek wat dit digitale magazine allemaal te bieden heeft.

In dit nummer nemen we je eindelijk weer mee op reis en gaan we samen met Corendon naar het nieuwe Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao. Met TUI bezochten we het prachtige Griekse eiland Zakynthos. Maar ook: Reisadvies: virologisch of puur politiek, de samenwerking tussen Toerkoop en The Travel Club, een video-interview met Harm Kreulen (KLM) en nog veel meer…

Het magazine is te lezen op je computer, laptop, tablet en telefoon. Lees ons waar je wil, wanneer je wil en hoe je wil. We horen graag wat jij van dit magazine vindt. Mail ons via redactie@travelpro.nl 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. 13 juli 2020 at 09:33

    Met plezier de nieuwe TravelPro bekeken; héél verrassend!

Vorige bericht

Travel Counsellors geslaagd voor de Travel Academy

Volgende bericht

Corendon gaat bagage thuis bij de klant ophalen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.