Nieuws

TravelPro zoekt een Junior Sales Manager

TravelPro verschijnt in een tweewekelijkse frequentie en heeft als doelgroepen medewerkers, managers en directies van reisbureaus in Nederland, zelfstandig reisagenten, alsmede medewerkers en management van lucht- en scheepvaartmaatschappijen, touroperators, hotels, verkeersbureaus en andere aan de reiswereld verbonden bedrijven.

Tevens houdt TravelPro haar lezers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws via de website www.travelpro.nl, ondersteund door haar dagelijkse digitale nieuwsbrief. Het beschikt zelfs over een pushservice via de app, zodat lezers per direct geïnformeerd kunnen worden als er calamiteiten zijn. TravelPro is ook te vinden op verschillende sociale media, zoals je rechtsboven op onze homepage kunt zien. Daarnaast organiseert TravelPro jaarlijks evenementen speciaal voor de retail, zoals de Dinner Workshops.

Voor de realisatie van ambitieuze groeiplannen is TravelPro op zoek naar een
Junior Sales Manager (fulltime, m/v)

In deze uitdagende functie werk je mee aan de organisatie, planning en uitvoering van diverse sales-projecten. Naast het assisteren van het sales-team bij het maken van offertes, contracten en presentaties is het ook de bedoeling dat je zelfstandig gaat verkopen (voornamelijk telefonisch/per e-mail). Je bent een spil in het web voor het sales-team, met de bijbehorende verantwoordelijkheden.

Voor onze producten benader je actief nieuwe en bestaande adverteerders. Je bouwt aan relaties met prospects en klanten en weet hun wensen creatief te vertalen naar winnende proposities. Professionaliteit, overtuigingskracht en enthousiasme staan hierbij aan de basis van je successen. Je herkent verkoopkansen en weet deze om te zetten in succesvolle producten. De standplaats voor deze functie is Nijmegen.

De ideale kandidaat
De ideale kandidaat voor deze functie heeft minimaal MBO werk- en denkniveau en het liefst één jaar succesvolle verkoopervaring in een business to business omgeving. Je woont binnen een straal van 20 kilometer van Nijmegen. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Meer talen is aan absolute pré. Ervaring met online producten en mediaverkoop is een pré evenals affiniteit met de reisbranche. Daarnaast beschik je over het vermogen om de wensen en behoeften van prospects te vertalen naar creatieve en passende voorstellen.

Persoonlijkheid
• Commercieel
• Uitstekende communicatieve vaardigheden
• Mentaliteit om te willen scoren
• Gedreven om targets te halen
• Vermogen om anderen te inspireren, enthousiast
• Resultaatgericht, hands-on mentaliteit
• Georganiseerd
• Teamplayer

TravelPro biedt:
• Een zelfstandige en uitdagende functie met aansprekende innovatieve producten
• Ondersteuning vanuit een compact, jong en zeer collegiaal team
• Een informele, stimulerende werkomgeving
• In een professionele organisatie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
• Inclusief kantoorvissen, gezamenlijke lunch en tafeltennis/dartmogelijkheden

Ga jij de uitdaging aan? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Je kunt uiteraard ook je CV mailen met een bondige motivatie naar TravelPro, t.a.v. T.J. van Apeldoorn, commercieel directeur. Per e-mail: tj@travelpro.nl. Voor meer informatie bel je naar 024-8200203/2.

Acquisitie op deze functie wordt niet gewaardeerd.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Ryanair stopt pakketreizen en breidt Ryanair Rooms uit

Volgende bericht

TravelPro zoekt Sales Support - Gesloten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."