NieuwsVacature

TravelPro zoekt stagiair(e)

Wil jij onvergetelijke journalistieke ervaringen opdoen tijdens jouw stage binnen een geweldige branche op  – misschien wel – de leukste redactie van Nederland? Lees dan snel verder, want wij zoeken een nieuwsgierige, energieke, gezellige stagiair(e).

TravelPro is het meest toonaangevende vakblad in de Nederlandse reisbranche. En dat is lang niet alles, want we zijn als redactie ook enorm actief op onze site en social media-kanalen. Daarnaast valt ook TravelNext onder de uitgeverij en ook daarvoor ga je als redacteur aan de slag. Als journalistieke stagiaire draai je volledig mee op de redactie, voer je van diverse redactionele werkzaamheden uit, waaronder het verwerken van nieuwsberichten, produceren van redactionele specials en achtergrondverhalen, het mee up-to-date houden van de websites, bijwonen van persconferenties en -bijeenkomsten en mag je wel eens op studie- en/of persreis naar een zonovergoten bestemming!

Jij…
– volgt een HBO-opleiding Toerisme of Journalistiek
– bent een leergierige en gezellige student(e)
– kan nauwkeurig, actief en zelfstandig werken
– bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken
– is niet bang voor onze kantoorhond, Russel

Je krijgt een stagevergoeding van € 250 bruto per maand op basis van fulltime beschikbaarheid. We zijn in Nijmegen gevestigd.

Is dit echt iets voor jou? Mail dan jouw motivatie en CV naar redactie@travelpro.nl. Heb je vragen? Bel dan naar 024 – 8200203.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

FST Group neemt Robinson Cruises over

Volgende bericht

Dit zijn de Disney Stars Reporters...

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."