CoronavirusNieuws

TravelXL biedt tot 31 maart geen pakketreizen meer aan

Tot 31 maart biedt TravelXL geen pakketreizen meer aan naar de vakantiebestemmingen, dat laten ze weten in een bericht op de website. “Het Coronavirus heeft een steeds sterker wordende invloed op alles wat in ons dagelijkse leven tot voor kort nog ‘normaal’ was. Dat dit ook voor de reisbranche veel problemen oplevert en belangrijke consequenties heeft, zijn feiten waarop u en wij geen invloed hebben. Ook wij hebben dit nog nooit meegemaakt. Maar erger nog, die impact raakt ook jou, de vakantieganger die op ons rekent.”

“Er is geen regel die voor iedereen en voor alle reizen geldt en daarom informeren we je hierbij over situaties waarin reizigers kunnen verkeren en onze acties:”

  • Klanten die niet kunnen reizen omdat de touroperator reizen annuleert, of waarvoor een inreisverbod van toepassing is, zijn inmiddels allen door ons geïnformeerd. We blijven met hen in contact als deze omstandigheden daarvoor aanleiding zijn;
  • Klanten die op dit moment op vakantie zijn worden door de reisorganisatie ter plaatse geïnformeerd als er sprake is van een aanpassing van de reis;
  • Tot 31 maart a.s. bieden wij en de reisorganisaties geen pakketreizen meer aan naar de vakantiebestemmingen.
  • Voor pakketreizen van 1 tot en etm 15 april geldt (voor Turkije en Griekenland geldt andere langere periode) dat op dit moment over het al dan niet doorgaan van de reis nog niets bekend is. Als wij hierover nadere gegevens ontvangen nemen wij direct contact met je op. Bel ons niet, wij bellen jou!
  • Wordt je reis geannuleerd, dan ontvang je van ons een voucher ter waarde van de betaalde reissom die je kan gebruiken voor de betaling van een reis met een latere vertrekdatum (geldt alleen voor Nederlandse reisorganisaties). Wij nemen de komende twee weken contact met je op over de voucher. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en kan uitsluitend worden gebruikt voor de reizen binnen een jaar, van die reisorganisatie waar je mee zou gaan reizen. De vouchers zijn niet te restitueren en niet te gebruiken voor een boeking bij andere reisorganisaties. We zullen ons uiterste best voor je doen om de gevolgen van het niet doorgaan van je vakantie zo veel mogelijk te beperken.

Bereid zelf de beste espresso met de espressomachines en het brede koffie-assortiment van KoffieTheePlaza! Reinigingsmiddelen voor apparaten zijn ook verkrijgbaar.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] TravelXL biedt tot 31 maart geen pakketreizen meer aan […]

Vorige bericht

Duizenden reisorganisaties failliet? EU opgeroepen tot versoepeling regels

Volgende bericht

Overheid werkt compensatieregeling uit voor de reisbranche

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.