Nieuws

TravelXL gelukkige winnaar hoofdprijs Cruise Travel actie

De zomeractie van Cruise Travel is deze week afgerond met de bekendmaking van de prijswinnaars. De hoofdprijs, een persoonlijke cruise cheque van 3.000 euro te besteden aan een cruise met Celebrity Cruises in overleg met de rederij en Cruise Travel, werd door winnares Laura juichend in ontvangst genomen.

Op de foto reikt Marley Sluis van AMCA (Nederlandse vertegenwoordiger Celebrity Cruises) samen met Ton Hendriksen van Cruise Travel de cheque uit aan Laura de Bruin in de winkel in Numansdorp.

Actie
De actie liep van 21 juni tot 21 augustus en hield in om zoveel mogelijk Celebrity boekingen bij Cruise Travel te maken. “We zagen direct na de publicatie van de actie een mooie groei in de boekingen”, aldus commercieel manager Hendriksen. Naast de cruise cheque werden ook nog twee personen gelukkig gemaakt met een deelname aan een scheepsbezoek voor twee personen op Celebrity Apex℠, welk naar verwachting in april 2020 haar debuut in Southampton zal maken. Het schip zal volgend voorjaar meerdere malen een bezoek aan Amsterdam brengen.

Inmiddels zijn de afvaarten van zomer 2020 en winter 2021 al weer boekbaar in de systemen van Cruise Travel.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

ANVR: flexibele vliegtickets nodig vanwege Brexit?

Volgende bericht

Financieel onvermogen Sembono Travel BV

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.