CoronavirusNieuws

TravelXL introduceert afspraaksysteem

In lijn met de richtlijnen van het RIVM en ANVR biedt TravelXL een afspraaksysteem om het bezoek aan de reisbureaus te reguleren. Het systeem biedt de keuze tussen een fysieke afspraak en een video-TravelCall (beeldbellen) met het reisbureau of TravelXL@Home.

Een afspraak voor een persoonlijke video-TravelCall of een afspraak op een van de Travelcenters of met de Mobiele TravelPlanners van TravelXL@Home kan worden gemaakt via de site. “Met de video-TravelCall kan je dan toch persoonlijk met een van onze TravelPlanners vragen stellen over bestaande reizen, over het verplaatsen van reizen, reizen omboeken voor het najaar, voor 2021 mogelijkheden te checken, inspiratie op te doen, etc. zonder aanwezig te zijn op het reisbureau. De keuze van contact is aan de klant”, aldus een woordvoerder van TravelXL.

Vestigingen
Deelnemende vestigingen zijn onder andere Lisse, Roosendaal, Venlo, Schaijk, Voorhout, Eersel, Eemnes, Rotterdam-Hillegersberg, Noordwijk, Scheveningen, Schagen, Wateringen en Laren.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

ANVR vult handleiding aan met vervoersmaatregelen

Volgende bericht

Verlenging en uitbreiding noodpakket banen en economie

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.