Nieuws

TravelXL introduceert ‘Click & Collect’

travelXLTravelXL introduceert als eerste reisbureauketen in Nederland een zogenaamd ‘Click & Collect’ afhaalpunt voor reisbescheiden. De consument kan bij zijn internetboeking aangeven of hij de reispapieren wenst op te halen bij een van de twintig TravelXL kantoren of dat hij deze thuis gestuurd wil krijgen. Hierdoor kan de klant kiezen voor een stuk persoonlijke service en advies van het reisbureau, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.
“Wij maken het voor de gemaksconsument nog aantrekkelijker om ook bij internetboekingen voor het reisbureau te kiezen. Als extra’s biedt TravelXL 24 uur bedenktijd, controle op onjuistheden, gratis reistips en advies, prints van vouchers en tickets, gratis kofferlabels en niet onbelangrijk, wij blijven het aanspreekpunt voor, tijdens en na de reis. Internet en reisbureaus blijven elkaar met deze ‘cross channel’ strategie ook in de toekomst stevig ondersteunen”, aldus Ronald Raadsheer woordvoerder van de keten.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nieuw record overnachtingscijfers Oostenrijk

Volgende bericht

Corendon verdubbelt aanbod van Maastricht Aachen Airport naar turkije

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.