CoronavirusNieuws

Trouwe Aruba-fans zetten tatoeage van hun geliefde One happy island

Hermy van der Velden en haar man uit Groningen zijn al jaren fan van Aruba en vieren er elk jaar hun vakantie. Nadat Corona roet in het eten gooide, konden zij half mei alsnog naar het One happy island voor hun tiende vakantie op het eiland. Om het echtpaar in het zonnetje te zetten en te bedanken, zijn zij door de Aruba Tourism Authority tijdens hun laatste verblijf geëerd.

Hermy en haar man hebben de liefde voor hun tweede thuis nu ook vereeuwigd met een speciale tatoeage. Zo dragen zij het eiland altijd bij zich. “Nadat we drie weken geleden geëerd zijn op Aruba omdat wij er voor de tiende keer waren, hebben we Aruba nu ook ‘forever’ vastgelegd als ons ‘second home away from home.’ Wij kunnen niet wachten om weer terug te gaan,” aldus Hermy. Nu Aruba alweer enige tijd op code geel staat is het koppel van plan om binnenkort weer naar het One happy island te reizen.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. Hermy Van der Velde
    29 juni 2021 at 17:50 — Beantwoorden

    Leuk artikel geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Stijging in cijfers Travel Counsellors zet door

Volgende bericht

MSC Cruises onthult naam tweede Seaside-schip

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.