CoronavirusNieuws

TUI annuleert alle reizen tot en met vertrek 30 april 2020

Om meer rust en overzicht te krijgen voor reisagenten en klanten, heeft TUI besloten om de periode te verlengen waarbinnen gratis geannuleerd kan worden. “Vanuit diverse bestemmingen is ook al aangegeven dat hotels niet of later opengaan”, laat de reisorganisatie weten.

De klanten die geannuleerd worden krijgen allemaal de voucher (pakketreizen, maar ook Seat Only). Kijk voor de details daarvan op de FAQ pagina. “Ook zijn hiermee de versoepelde voorwaarden van de omruilgarantie opgeschoven tot en met 31 mei; kosteloos wijzigen tot één dag voor vertrek, zie ook hier weer voorwaarden op de FAQ pagina.”

Terughalen van pakketreizigers
“Verder wordt er momenteel nog steeds met man en macht gewerkt aan het terughalen van alle pakketreizigers overal ter wereld. Ruim tweede is inmiddels terug. Dan zijn er ongetwijfeld nog reizigers op diverse bestemmingen die niet bereikt zijn, dat geldt niet alleen voor ons, maar ook voor de andere reisorganisaties en zeker airlines”, laat Petra Kok (woordvoerder TUI Nederland) weten.

Gezamenlijk optrekken
“Er wordt in nauw overleg met het ministerie van Buitenlandse Zaken bekeken hoe we hierin gezamenlijk kunnen optrekken als branche. Frank Oostdam (voorzitter/directeur ANVR) zal daar nadere berichten over delen”, zegt Kok.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] TUI: stopt met alle pakketreizen met vertrek tot en met 30 april. Meer info. […]

Vorige bericht

Tenerife lanceert hulpdienst voor toeristen

Volgende bericht

ACSI Kampeerreizen repatrieert 200 reizigers

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."