CoronavirusNieuws

TUI annuleert alle vakantiereizen naar Spanje

TUI annuleert alle vakantiereizen naar Spanje (inclusief Balearen en Canarische Eilanden) met vertrek vanaf 16 juli tot en met 13 augustus. Vandaag is bekend geworden dat naast het vasteland ook de Balearen en de Canarische Eilanden een oranje reisadvies krijgen.

TUI laat weten dat het alle reizigers die het betreft persoonlijk informeert over de gevolgen voor hun vakantie. “Wij vragen iedereen dit bericht af te wachten en géén telefonisch contact met ons op te nemen of vragen hierover te stellen via onze social media kanalen.”

Om reizigers al zo goed mogelijk van informatie te voorzien heeft TUI de meest gestelde vragen voor reizigers op een rijtje gezet. Voor wie de vraag er niet bijstaat, vraagt TUI om later nog eens te kijken. De informatie wordt regelmatig aangevuld.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Ook in VK oranje reisadvies voor Balearen

Volgende bericht

Ook oranje reisadvies voor Canaria's

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.