Nieuws

TUI at Home blijft groeien: José van Felius sluit aan

Deel dit artikel

De formule voor zelfstandig reisagenten van TUI blijft doorgroeien, zo laat de touroperator weten. Met de focus van Jeroen Otto als recent aangesteld Manager Franchise TUI at Home, is er nieuw elan; de club was nog niet eerder zo groot.

“Ik vind het aantal niet eens het belangrijkste, het gaat om de kwaliteit. Ik ben echt enorm trots op de aangesloten MRA’s. Zij zijn van grote toegevoegde waarde voor TUI als reisorganisatie en worden gewaardeerd. De positieve vibe maakt dat de club ook weer nieuwe MRA’s aantrekt. Ik ben bijzonder blij met de komst van José van Felius per 1 augustus aanstaande”, aldus Otto.

José van Felius is geen onbekende in de reisbranche, zij heeft jarenlange reiservaring opgebouwd als reisspecialist bij D-Reizen en vervolgens als store manager bij de Travel Store van Gorcums Reisburo in Dordrecht. José is ook zeer tevreden met deze nieuwe stap: “Mijn passie voor reizen in combinatie met de vrijheid om daar zelf invulling aan te geven waren al jaren een stille wens. Uiteindelijk moet je doen waar je het meeste voldoening uit haalt en dit ondernemerschap onder de paraplu van TUI is wat mij het beste past.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI Cruises publiceert richtlijnen voor vermindering voedselverspilling

Volgende bericht

Oad vestigt zich in Zwitserland: internationale ambities niet uitgesloten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.