Nieuws

TUI at Home lanceert webportal voor gepersonaliseerde give-aways

TUI at Home lanceert vandaag een besloten webportal waarin de MRA’s van TUI at Home unieke, gepersonaliseerde giveaways voor hun klanten kunnen bestellen.

Vanaf vandaag is het webportal live, waarop de MRA’s van TUI at Home een groot assortiment give-aways op maat kunnen bestellen. Dit TUI at Home giftportal bevat een collectie van 23 verschillende artikelen, van een fles cava voor honeymooners, een Bluetooth speaker voor de kinderen tot een paspoorthoesje. De relatiegeschenken zijn voorzien van de eigen bedrijfsnaam van de MRA en kunnen per artikel bedrukt worden met een tekst en/of foto afgestemd op de klant. “Klanten vragen om personalisatie, ook het reisadvies is volledig afgestemd op de wensen van dat specifieke reisgezelschap. Hoe leuk is het dat je ze ook een heel persoonlijk cadeau kan geven!” reageert MRA Monique Pluim enthousiast. “Het is tegelijkertijd een mooi visitekaartje dat ik als provinciewinnaar van de ZRA verkiezing goed kan inzetten.”

Onderscheiden
Jeroen Otto (Manager Franchise TUI at Home), is erg tevreden dat hij ‘zijn’ MRA’s deze nieuwe en exclusieve tool kan bieden. “We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de MRA’s van TUI at Home nog beter te kunnen ondersteunen in de service naar hun klanten. In een landschap met veel concurrentie moet je blijven innoveren en zoeken naar kansen in de markt waarmee de MRA zich kan onderscheiden.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

easyJet start verkoop vliegtickets herfstperiode 2020

Volgende bericht

Exclusieve Musical Cruise op het vlaggenschip van Holland America Line

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.