Nieuws

TUI Belgium: tot nader order geen pakketreizigers meer

Deel dit artikel

Gevolg gevend aan het advies van de FOD Buitenlandse Zaken dat Belgische burgers afraadt naar het buitenland te reizen, heeft TUI Belgium besloten om tot nader order geen pakketreizigers meer naar hun vakantiebestemming te brengen.

Voor de pakketreizigers die momenteel op hun vakantiebestemming verblijven, zal TUI fly de terugvlucht naar België blijven uitvoeren. Elke reiziger wordt zo snel mogelijk persoonlijk geïnformeerd.

Op de vluchten naar de bestemmingen, waarop geen vertrekkende pakketreizigers zullen worden meegenomen, kunnen wel ticket-only-klanten meevliegen. TUI fly kan echter geen garantie bieden dat de door hen geboekte terugvlucht naar ons land zal kunnen worden uitgevoerd.

Reizigers die vervroegd uit vakantie wensen terug te keren, kunnen dit doen voor zover plaatsen beschikbaar zijn op eerdere terugvluchten. Reizigers die nog niet zijn vertrokken vanuit België, zullen een voucher ontvangen waarmee zij een TUI-reis met een latere vertrekdatum kunnen betalen.

Deze maatregelen gelden voor alle vliegvakanties die TUI Belgium aanbiedt. De TUI-klantendienst wordt op dit moment overstelpt met vragen en er wordt met man en macht gewerkt om iedereen te woord te staan. Veel nuttige informatie is te vinden op tui.be/nl/vragen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

CLIA-leden schorten VS-operaties voor 30 dagen op

Volgende bericht

Update - Landen met een aangescherpt reisadvies op een rijtje

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.