Nieuws

TUI bereidt scenario’s vluchtbeperkingen vanaf Schiphol voor

Deel dit artikel

TUI bereidt mogelijke scenario’s van vluchtbeperkingen vanaf Schiphol voor. “Zodra duidelijkheid ontstaat om welke boekingen het betreft, zal het proces van start gaan om klanten om te boeken. Jullie worden dan geïnformeerd”, laat TUI weten.

De reisorganisatie benadrukt om voor nu graag het geduld te bewaren en verzoekt geen contact op te nemen over de gevolgen van vluchtwijzigingen. TUI: “Dit geeft onze collega’s van het Customer Services Center de tijd om de vluchtwijzigingen voor te bereiden en omboekingen te maken in volgorde van vertrek.”

FAQ
Sinds de meivakantie is het extra druk op Schiphol door personeelstekorten bij bijvoorbeeld de beveiliging en bagage-afhandeling. Omdat dit niet zomaar is opgelost wordt er verwacht dat deze drukte de hele zomer aanhoudt. Om reizigers op de hoogte te houden heeft TUI een speciale FAQ-pagina ingericht op haar website.

Author


Deel dit artikel

2 Reacties

  1. Ed
    21 juni 2022 at 18:55 — Beantwoorden

    Die obsessieve beveiliging en het gedachteloos opvolgen van regels is hier debet aan. Crazy apparaat en toch ook nog gevoeld worden, wat zit er in uw linkerzak? Niets. Mag ik voelen, ja hoor. Ok nee niets gevonden, waarom gaat dat apparaat dan af? Oh, dikke stof waarschijnlijk…. Zomerbroek , waar je bijna doorheen kijkt. Idioten.

  2. Witte Snaauw
    21 juni 2022 at 05:03 — Beantwoorden

    En zo moet iedereen lijden onder het wan-bestuur van Elders en zijn companen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Brussels Airport: maandag geen vertrekkende vluchten

Volgende bericht

RIU opent haar tweede hotel op Zanzibar

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.