Nieuws

TUI Blue breidt uit naar Azië en opent hotel in Vietnam

TUI Blue maakt in maart 2020 jaar debuut in Azië. TUI Group opent dan de deuren van TUI Blue Nam Hoi An. Deze uitbreiding behoort tot de strategie van het reisbedrijf, het wil van TUI Blue het grootste vrijetijdshotelmerk ter wereld maken en haar portfolio uitbreiden tot meer dan 100 hotels in 2020.

De bestaande portfolio van eigen TUI-hotels in Azië omvat momenteel drie Robinson Clubs op de Malediven en in Thailand en drie RIU hotels in Sri Lanka en op de Malediven. Daarnaast exploiteert TUI drie concepthotels in de regio. TUI Blue Nam Hoi An is het eerste hotel van de reisorganisatie in Vietnam. “Wij zien een groot potentieel voor TUI Blue in Azië en zijn al begonnen met het nastreven van verdere groeiplannen. De bestemmingen in Zuidoost-Azië stellen ons in staat om het hele jaar door onze hotels te exploiteren, waardoor onze seizoensgebonden schommeling afneemt en nieuwe doelgroepen aan te boren”, aldus Sebastian Ebel, lid van de Raad van Bestuur van de TUI Group, die verantwoordelijk is voor Hotels & Resorts. “We werken ook samen met lokale partners”, zegt Thomas Pietzka, Managing Director TUI Hotels & Resorts. “We investeren in ons eerste hotel in Vietnam in samenwerking met onze nieuwe joint venture partner TMG, een bedrijf met vele jaren ervaring in de toerisme- en horecasector in Azië. Ze vormen een ideale aanvulling op de expertise van TUI Blue, die de leiding krijgt over de exploitatie van het nieuwe hotel.”

TUI Blue Nam Hoi An beschikt over 318 kamers en is gelegen op een strandlocatie aan het fijne zandstrand van Tam Tien aan de Centraal-Vietnamese kust. Vakantiegangers kunnen hun verblijf combineren met een bezoek aan de kustplaats Hoi An. De goed bewaarde oude stad met zijn goed bewaard gebleven grachten en gevarieerde architectuur staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst van de UNESCO. “Vietnam is een perfecte hotellocatie voor reizigers die geïnteresseerd zijn in cultuur”, zegt Artur Gerber, directeur TUI Blue. “Het land biedt ideale omstandigheden voor gasten die hun verblijf willen combineren met authentieke ervaringen in de regio. Vanaf 2020 zullen we het bijbehorende hotelaanbod als ‘TUI Blue For All’ bestempelen.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Mattijs ten Brink van Transavia naar Sunweb Group

Volgende bericht

Air Antwerp geeft startschot rechtstreekse verbinding Antwerpen - Londen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."