Nieuws

TUI breidt regioaanbod uit met eigen TUI fly vluchten vanaf Groningen

Deel dit artikel

Naast het aanbod vanaf thuisbasis Schiphol heeft TUI deze winter dan ook een ruim aanbod aan bestemmingen vanaf de verschillende regionale luchthavens. Nieuw zijn de wekelijkse eigen TUI fly vluchten op maandag en vrijdag vanaf Groningen Airport Eelde naar Gran Canaria. Vrijdag 2 november werd de eerste Groningse vlucht van het winterseizoen feestelijk uitgezwaaid. De eigen TUI fly vluchten vertrekken op de maandag en vrijdag en zullen naast TUI reizigers ook gasten van Thomas Cook aan boord hebben. Daarnaast is er in samenwerking met Transavia wekelijks een vlucht vanaf Groningen naar Tenerife.

“We merken dat onze reizigers steeds vaker kiezen voor een vertrek dicht bij huis. Regionaal vliegen heeft dan ook verschillende voordelen zoals goede parkeermogelijkheden en snelle check-in procedures. We zijn verheugd dat we deze winter onze klanten in de noordelijke delen van het land vanaf Groningen met een eigen TUI fly vlucht naar de zon kunnen brengen.” Jonas van Dorp, Head of Aviation Marketing & Development: “Wij zijn blij met deze stap van TUI en de betrokken reisorganisaties. Dit is een mooi product dat voldoet aan de vraag in deze markt naar non-stop vluchten naar de winterzon. We gaan als luchthaven de reisorganisaties en TUI helpen dit tot een succes te brengen en hopen dat dit een opstap is naar meer TUI operaties vanaf Groningen Airport Eelde”, aldus Arjan Kers (General Manager TUI Nederland).


Deel dit artikel
Vorige bericht

Stom

Volgende bericht

Etihad Airways: meer beenruimte in Economy Space

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.