Nieuws

TUI en KLM vieren samenwerking sportreizen in NYC

Na een laatste hardlooptraining door Central Park vanochtend zijn ruim 400 TUI Sports marathonlopers klaar voor het echte werk. Zondag 4 november a.s. staan zij aan de start van de grootste en populairste hardloopwedstrijd ter wereld: de New York City Marathon. Oud-schaatser Erben Wennemars is één van de TUI lopers. Naast de groep sporters zijn ook zo’n 200 supporters meegereisd. Waaronder Arjan Kers, General Manager TUI Nederland en Harm Kreulen Directeur KLM Nederland, die speciaal meereisden om de samenwerking tussen TUI Sports en KLM te vieren. Niet eerder ging zo’n grote TUI delegatie naar de Big Apple om deel te nemen aan deze ‘bucketlist’ marathon.

Hardlopen is populair onder de Nederlanders. Niet alleen dichtbij huis maar ook meedoen aan buitenlandse wedstrijden kan rekenen op toenemende belangstelling. TUI merkt dat er steeds meer vraag is naar volledig verzorgde marathonreizen. De reis naar New York was binnen mum van tijd uitverkocht, voor de editie van volgend jaar zijn op dit moment al vele tientallen voorinschrijvingen binnen en er zijn zelfs al aanmeldingen voor 2020.

TUI Sports en KLM
Naast de New York City Marathon kun je met TUI Sports ook deelnemen aan de andere World Marathon Majors als Berlijn, Tokyo, Chicago en Londen. Altijd volledig verzorgd en met gegarandeerd startnummer. De vluchten van de marathonreizen worden uitgevoerd door preferred partner KLM. Meer informatie op:www.tui.nl/sports

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Cocaïne

Volgende bericht

Holidayguru biedt medewerkers TravelBird de helpende hand

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."