Nieuws

TUI en Kras annuleren rondreizen China

TUI en Kras hebben op dit moment geen reizigers in China. Er staat een viertal rondreizen gepland in de maand maart, deze worden geannuleerd, dat laat Petra Kok (persvoorlichter TUI Nederland) weten op de salespagina van TUI .

De rondreizen worden geannuleerd omdat er een aantal excursies niet uitgevoerd kunnen worden en bezienswaardigheden gesloten zijn, maar ook uit voorzorg en ter geruststelling van de vakantiegangers. Kok: “Door deze beslissing nu al te nemen, is er nog voldoende tijd om een eventueel alternatief uit te zoeken samen met deze reizigers. Ons customer services center neemt contact op met de betreffende reizigers dan wel met de reisagent via wie ze geboekt hebben.”

Reisadvies
De reizen naar China na maart blijven vooralsnog gewoon staan. TUI houdt de situatie nauwlettend in de gaten en volgt de reisadviezen van Buitenlandse Zaken.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Reisadvies China aangescherpt in België: niet-essentiële reizen uitstellen

Volgende bericht

Garuda Indonesia hervat non-stopvlucht Amsterdam - Jakarta

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.