Nieuws

TUI en Kras studiereizen voorjaar 2020 online

Skip je winterdip en wordt vrolijk van de studiereizen voor het voorjaar 2020. TUI start het seizoen met een reis naar het indrukwekkende Sri Lanka en de parelwitte stranden van de Malediven. Wie wordt daar niet blij van? Geniet van de opzwepende klanken van de merengue op de Dominicaanse Republiek of ervaar het mystieke Tunesië. Wil jij alles te weten komen over TUI BLUE en kennismaken met een fonkelnieuwe zomerbestemming? Ga dan mee naar Chalkidiki & Thassos.

Dit jaar nieuw op de studiereiskalender: stap in de wereld van Kras en beleef een rondreis zoals jouw klant deze ook beleeft. Welke reis je ook kiest, je bent altijd verzekerd van goed gezelschap en ervaren reisleiding. Je hebt de keuze uit een selectie van de mooiste bus rondreizen én rondreizen met vlucht. Van de Schotse Hooglanden, Londen en Berlijn tot aan Marokko, Cuba en Thailand.

  • Sri Lanka & Malediven 23 maart tot en met 1 april
  • Dominicaanse Republiek 14 tot en met 19 april
  • TUI BLUE Chalkidiki & Thassos 14 tot en met 19 mei
  • Tunesië 12 tot en met 16 juni
  • Individuele Kras Rondreizen diverse data, zie TUI Online

Ben jij al aan het wegdromen bij één van deze bestemmingen? Pak dan nu je kans en schrijf je in voor jouw favoriete reis. Inschrijven kan tot en met 31 januari via TUI Online.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Miles Attack voegt Baja Bikes toe

Volgende bericht

Caroline Härtel nieuwe manager CSR van Corendon Hotels & Resorts

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.