Nieuws

TUI: ‘Enorme klap voor alle collega’s in de reissector’

‘Vanochtend vernamen wij van het faillissement van de D-rt groep. Een enorme klap voor alle collega’s in de reissector. Onze klanten hebben op dit moment onze hoogste prioriteit’, laat Petra Kok (Head of External Communications & Spokesperson bij TUI Nederland) weten aan TravelPro. 

Kok: ‘Momenteel inventariseren wij alle boekingen die d-reizen bij TUI ondergebracht heeft. Wij zullen onze klanten berichten voor zover wij over de contactgegevens beschikken. Wij roepen onze klanten, die via d-reizen een TUI reis geboekt hebben, op om hun gegevens via de link op onze website in te vullen, zodat wij contact met hen kunnen opnemen. Verder beantwoorden wij op onze website zo veel mogelijk klantvragen met de informatie waar wij op dit moment over beschikken.’

De link naar deze informatie wordt zo spoedig mogelijk live gezet, in ieder geval vandaag nog, laat Kok weten.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. […] TUI: ‘Enorme klap voor alle collega’s in de reissector’ […]

Vorige bericht

Wat moet je doen als je bij D-rt/d-reizen hebt geboekt?

Volgende bericht

Aartsen (VVD): 'Zet steunregelingen sneller open, zodat faillissementen zoals bij d-reizen voorkomen worden'

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.