Nieuws

TUI Experience Fuerteventura van start

Deel dit artikel

Een groep van 30 reisprofessionals is gisteren vertrokken naar Fuerteventura voor de TUI Experience Trip Fuerteventura, de eerste TUI-studiereis sinds maanden.

“Het is veel te lang geleden dat we met z’n allen op studiereis hebben kunnen gaan. De laatste reis die we hebben gemaakt is denk ik ruim een jaar geleden, dus wij zijn ontzettend blij dat we jullie weer mee mogen nemen en we gaan er dan ook een hele gave reis van maken”, zo liet Jessica Breugem (TUI Sales) tijdens de busrit van de luchthaven naar het eerste hotel weten.

De groep wordt begeleid door de tourleaders Jessica Breugem en Anne Tattersall van het TUI Salesteam. Daarnaast is Christine Oey van RIU Hotels & Resorts mee op de reis, evenals het team van JustCurious (Nicole van den Bosch, Luc de Nijs, Luuk Hermans en Mark Naus), dat een aantal game elementen in de reis verzorgt.

“We overnachten iedere nacht in een ander hotel, zodat de deelnemers van de reis de concepten goed kunnen ervaren”, aldus Breugum. De groep overnacht achtereenvolgens in TUI MAGIC LIFE Fuerteventura, TUI BLUE RIU Calypso, het RIU Palace Jandia en ROBINSON Jandia Playa.

Tijdens de game dag zullen de Nederlandse reisprofessionals de strijd aangaan met de collega’s uit België, die een dag eerder op Fuerteventura arriveerden en precies dezelfde reis maken als de groep uit Nederland.

Houd de Facebook– en Instagram accounts van TravelPro in de gaten voor impressies van de studiereis.


Deel dit artikel
Vorige bericht

72 reisorganisaties dagvaarden de Nederlandse Staat en vorderen betrouwbare reisadviezen

Volgende bericht

Aruba verwelkomde ruim 500.000 bezoekers

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.