Vanaf mei 2020 biedt TUI pakketreizen naar Miami, Tampa en Orlando aan in samenwerking met Delta Airlines/KLM. De vluchten met Delta Airlines/KLM komen in plaats van de eigen TUI fly vluchten naar Florida.

Manfred Lahey, Hoofd Product Verre Reizen TUI Nederland: “We bieden nu met eigen vluchten twee vertrekdagen per week aan met een combinatievlucht Orlando Sanford – Miami. Om meer variabele reisduren te kunnen aanbieden, zijn meer vertrekdagen nodig. Dat lukte niet binnen onze eigen vloot, daarom gaan we Florida nu aanbieden in samenwerking met Delta Airlines/KLM.”

Tampa zal op dinsdag en zaterdag aangeboden worden, Orlando International Airport zelfs dagelijks, beide non stop. Miami wordt met KLM/Air France aangeboden, vanaf de zomer via Parijs en vanaf winter 2020/21 non stop met KLM.

In het aanbod met aankomst in Tampa zal de nadruk liggen op fly & drives en strandvakanties aan de westkust van Florida. Orlando is naast startpunt van fly &drives, natuurlijk ook toegangspoort voor alle amusementsparken. De nieuwe, scherp geprijsde, pakketten zijn vanaf vandaag boekbaar voor klant en reisagent. Over reeds gemaakte boekingen wordt contact opgenomen met klant en/of reisagent.