Nieuws

TUI fly ook komende winter rechtstreeks naar Suriname

Deel dit artikel

Sinds 3 juli 2017 vliegt TUI fly rechtstreeks naar Paramaribo in een codeshare met Surinam Airways. Het aanbod vakantiereizen naar Suriname werd ook aanzienlijk uitgebreid. De resultaten na bijna een jaar zijn succesvol en beide partijen hebben besloten de samenwerking voort te zetten en uit te breiden. TUI fly zal ook komende winter een van haar Boeing 787 Dreamliners inzetten voor een wekelijkse vlucht naar Paramaribo.

TUI merkt dat Suriname als vakantiebestemming in de lift zit. Arjan Kers (General Manager TUI Nederland): “Die prachtige natuur in combinatie met de gastvrije en vriendelijke bevolking maken dat dit voor veel mensen een aangename vakantieverrassing biedt. We vliegen hen graag naar het mooie Suriname en tegelijkertijd bieden we zo meer vluchtopties aan mensen die vliegen om vrienden en familie te bezoeken.”

Vakanties naar Suriname worden door TUI al sinds jaren aangeboden. Sinds de samenwerking met Surinam Airways vloog TUI fly met ingang van zomer 2017 één keer per week, op de maandag, met een TUI fly Dreamliner naar Paramaribo. Vanaf eind juni 2018 zal dat weer het geval zijn en dan ook gedurende de komende winter. Surinam Airways blijft vliegen op woensdagen, vrijdagen en zondagen. Deze samenwerking/code share tussen TUI fly en Suriname Airways zorgt voor ruime mogelijkheden in het combineren van Suriname als belevingsbestemming met Aruba of Curaçao voor een strandverlenging.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Aeromexico lanceert Chauffeur Service in Nederland

Volgende bericht

Veelzijdige workshop Aviareps goed ontvangen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."