Nieuws

TUI fly vaker vanaf Rotterdam en Eindhoven

TUI fly breidt haar aanbod vanuit de regio in de zomer van 2018 verder uit, zowel op Rotterdam The Hague Airport als Eindhoven Airport worden nieuwe bestemmingen toegevoegd.

Nieuw vanaf Eindhoven zijn bestemmingen als Antalya en Kos toegevoegd en vanaf Rotterdam kan volgende zomer onder andere gevlogen worden naar Brac (Kroatië), Rhodos en Tenerife. Reden voor deze uitbreiding is volgens TUI dat vliegen vanaf een regionale luchthaven steeds meer aan populariteit wint bij de Nederlandse vakantiegangers.

Het complete TUI fly aanbod ziet er als volgt uit:
Eindhoven Airport: Macedonië: Ohrid – Turkije: Antalya – Spanje: Gran Canaria – Griekenland: Kos
Rotterdam The Hague Airport: Spanje: Lanzarote, Tenerife, Palma de Mallorca, Fuerteventura – Turkije: Antalya – Griekenland: Rhodos, Kreta – Kroatië: Brac

Deze vluchten vanuit de regio zijn een uitstekende aanvulling op thuisbasis Schiphol. TUI fly heeft de ambitie om verder te groeien en zowel Eindhoven Airport als Rotterdam The Hague Airport bieden daarvoor goede mogelijkheden. “Bovendien biedt vliegen vanuit de regio specifieke voordelen voor de reizigers zoals de goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid, de snelle incheckprocedures en de korte loopafstanden op de luchthavens”, aldus de reisorganisatie.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Cruise Promotie Tour ‘Upgrade your cruise skills’

Volgende bericht

Club Med: drie nieuwe bestemmingen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."