Nieuws

TUI fly vanaf Antwerpen naar Malaga

Deel dit artikel

Vanaf 6 april 2020 heeft TUI fly vanuit Antwerpen voor het eerst een dagelijkse vlucht naar Malaga. De toegevoegde vertrekdagen, vrijdag en maandag, zijn ideale reisdagen om erop uit te trekken voor een verlengd weekend.

Het succes van luchthaven Malaga (en vakantieregio Costa del Sol) is sinds de start van de TUI fly vluchten uit Antwerpen stelselmatig gestegen. In 2015 waren er twee vluchten per week geprogrammeerd. Zomer 2020, slechts vijf jaar later, wordt de frequentie al opgetrokken tot zeven vluchten per week. Het is overigens de eerste keer dat TUI fly vanuit Antwerpen dagelijks op een bestemming vliegt. De extra vluchtdagen die worden toegevoegd om naar de populairste Spaanse costa te vliegen, zijn op maandag en vrijdag. Eerder al bewezen vluchten van Antwerpen naar Innsbruck op die dagen dat een lang weekend skiën bijzonder aanslaat. TUI fly gelooft dat ook een lang weekend naar de zon een gesmaakte formule zal zijn voor enkele dagen verpozen met nauwelijks verlies van vakantiedagen.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

EURAM in de winter

Volgende bericht

Video - Uluru/Ayers Rock vanaf morgen op slot

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."