CoronavirusNieuws

TUI: gratis PCR-test tot en met 31 oktober bij pakketreis

“TUI vergoedt voor alle TUI en Kras klanten die op reis gaan naar Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, Cyprus, Madeira of Griekenland met een vertrekdatum tot en met 31 oktober 2020 de PCR-test volledig indien er een pakketreis is geboekt inclusief vliegreis met TUI fly, KLM of Transavia”, dat laat de reisorganisatie weten op haar website.

Registratie voor deze volledige vergoeding van de test is mogelijk via deze speciale landingspagina. “Voor TUI fly Ticket Only klanten blijft TUI deze service aanbieden voor vertrekken tot en met 31 augustus 2020. Daarnaast kan TUI de PCR-test tegen een zeer sterk gereduceerd tarief van € 49,50 per persoon aanbieden indien er alleen een Transavia of KLM ticket is geboekt en wanneer een acco-only boeking een minimaal verblijf van zeven nachten heeft. Dit tarief geldt dan ook voor TUI fly Ticket Only klanten met vertrek vanaf 1 september 2020.”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Jolande
    15 augustus 2020 at 14:23 — Beantwoorden

    En waar zijn de locaties waar je dat kan doen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Qatar Airways vernieuwt het loyaliteitsprogramma Privilege Club

Volgende bericht

KLM voegt Poznan toe als vijfde bestemming in Polen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.