Nieuws

TUI Hospitality Academy-studenten nemen diploma in ontvangst

Eerder deze maand mochten 39 studenten van de TUI Hospitality Academy hun diploma Leidinggevende Travel & Hospitality in ontvangst nemen op het Koning Willem I College in Den Bosch. De studenten doorliepen allemaal met succes deze driejarige MBO-4 opleiding. Mede doordat TUI gedurende de hele opleiding intensief bij het lesprogramma betrokken is, zijn ze helemaal klaar voor een carrière in de toeristische sector.

De TUI Hospitality Academy is een unieke en succesvolle samenwerking tussen TUI Nederland en Cosmo Academy. De afgelopen jaren zijn al heel wat reisprofessionals opgeleid. Tijdens deze driejarige MBO-4 opleiding worden de studenten optimaal voorbereid op een baan in een modern toeristisch bedrijf.

De TUI Hospitality Academy is een opleiding die nadruk legt zowel op de dienstverlening aan de ‘voorkant’ (frontoffice) als aan werkzaamheden aan de ‘achterkant’ (backoffice). Het bijzondere aan de TUI Hospitality Academy is dat het de enige opleiding in Nederland is, die op deze manier samenwerkt met het bedrijfsleven. Mede hierdoor is de opleiding in 2018 verkozen tot Topopleiding door De Nederlandse Keuzegids. Aankomend studiejaar gaat een groep van zo’n 80 enthousiaste nieuwe studenten van start met de opleiding.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Regent Seven Seas Cruises kondigt 2022 World Cruise aan

Volgende bericht

Sunny Cars nu ook een auto in Sunny-design

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.