Nieuws

TUI laat reisagent zelf een kijkje nemen op de vakantiebestemming

Klanten willen graag op vakantie, maar aarzelen omdat er nog heel veel vragen zijn. Hoe ziet het er uit op de Middellandse Zee bestemmingen? Herken ik daar het vakantiegevoel nog, zijn de terrasjes open en hoe gaat dat dan in het hotel? Logische en terechte vragen. TUI probeert al veel van deze vragen te beantwoorden via reisagenten en op de website. Maar wat geeft een reiziger nu meer vertrouwen om op reis te gaan, dan het ‘ooggetuigenverslag’ van een reisagent?!

Eerste vluchten TUI fly vanaf 1 juli
Grootschalige studiereizen passen nog niet in deze tijd helaas, waar we toch afstand tot elkaar en kleine groepen moeten aanhouden. Een beperkte groep zal mee gaan op een van de eerst vluchten na 1 juli aanstaande onder begeleiding van Jeroen Otto, Manager MRA bij TUI. “Maar we willen graag veel meer reisagenten de gelegenheid geven om ter plaatse te gaan kijken en daar verslag van te doen aan hun klanten en de reisgrage Nederlanders”, aldus salesmanager Dimitri Joannides, “Daarom hebben we een wat bredere actie opgezet voor de eerste twee weken van juli.”

Korting van € 150 voor reisagenten
Om op een snelle en simpele manier veel reisagenten de gelegenheid te geven om zélf een kijkje te nemen op de bestemmingen die we vanaf 1 juli weer gaan aanvliegen, is een korting geven op de gekozen reis het makkelijkst. Het gaat om pakketreizen met TUI fly vluchten, vertrekkend tussen 1 en 15 juli.

Vlog
Reisagenten kunnen in TUI Online hun eigen reis naar keuze inboeken. Vervolgens verwerkt de sales-afdeling middels een speciaal formulier de korting op de reis. Dit formulier zal vanaf 16 juni live staan op TUI Online. Die korting van €150 is per persoon maar alleen voor reisagenten. Er geldt één strikte voorwaarde voor de korting… het maken van een vlog dat gedeeld wordt op social media. Zo kunnen zo veel mogelijk mensen zien wat zij ook hebben gezien op de vakantiebestemmingen. Kijk voor de exacte voorwaarden op TUI Online.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] laat reisagent zelf een kijkje nemen op de vakantiebestemming. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Corendon zoekt proefslapers voor Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao

Volgende bericht

RSSC laat reisprofessionals kans maken op een luxe cruise

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."