TravelPro

TUI lanceert de ‘dakterras borrel bij een local’

TUI komt met ‘borrelen op een dakterras’ bij een local tijdens een stedentrip naar Barcelona, Rome, Sevilla of Madrid met vertrek in oktober.

De lokale bevolking nodigt je klant iedere vrijdag tussen 18.00 en 20.00 uur of tussen 20.00 en 22.00 uur uit op hun dakterras voor een hapje en een drankje. De borrel wisselt per stad, maar TUI biedt je klanten in ieder geval drie hapjes en drie drankjes aan.

Hoe werkt het?
Als je in TUI Online een stedentrip naar Barcelona, Rome, Sevilla of Madrid boekt met vertrek in oktober, krijg je bij stap twee de mogelijkheid om ‘Borrelen op een dakterras’ te reserveren. Deze service is achteraf niet meer bij te boeken en het is belangrijk dat je de juiste datum en tijd voor je klanten reserveert. Ga voor meer informatie en de actievoorwaarden naar TUI Online.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Exit mobile version