Nieuws

TUI maakt studiereis programma najaar 2012 bekend

TUI maakt sudiereis programma najaar 2012 bekendHolland International heeft haar studiereis programma voor het najaar 2012 bekend gemaakt waarin onder andere drie cruise-studiereizen zijn opgenomen en de nodige winterzon bestemmingen. Petra Kok, Manager Reisbureau Sales: ‘‘Bestemmingskennis voor een goed reisadvies is van groot belang voor de verkopers in het reisbureau. Holland International beseft dat en brengt een zeer gevarieerd programma Er is veel vraag naar de winterzonbestemmingen Kaapverdië en Gambia en Holland International biedt op beide bestemmingen zelfs twee reizen aan. Ook bijzonder is de ouder-kind studiereis naar Europark Duitsland (in de herfstvakantie!), want hoe kun je Europapark nu beter ervaren dan met je eigen zoon of dochter? In totaal wel dertien studiereizen, naar ROBINSOn Fuerteventura, Cyprus (een fly-drive), een AIDA cruise en twee Royal Caribean cruises, Portugal, Europapark Duitsland, Gambia, Kaapverdië, Mexico en Lanzarote/Fuerteventura’’. Vanaf vandaag (22 juni) kan er worden ingeschreven op TUI Online of via het retail-hoofdkantoor.

2 t/m 6 september
ROBINSON Fuerteventura

7 t/m 11 september
Cyprus

22 t/m 26 september
AIDA cruise (Noord-Europa)

1 t/m 5 oktober
Portugal

3 t/m 7 oktober
Kaapverdië

7 t/m 10 oktober
Kaapverdië

21 t/m 23 oktober
Europa-Park Duitsland

27 t/m 31 oktober
Royal Caribbean cruise (Canarias)

30 okt. T/m 3 november
Royal Caribbean cruise (Canarias)

14 t/m 18 november
Gambia

18 t/m 21 november
Gambia

19 t/m 24 november
Gambia

19 t/m 24 november
Mexico

25 t/m 29 november
Fuerteventura & Lanzarote

© 2013 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Specials Reisburo Actueel #12: Zelfstandige Reisagenten & Zuid-Afrika

Volgende bericht

Personal Touch Travel bij RTL Vakantie Magazine

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.