Nieuws

TUI medewerkers halen €49.107 op voor TUI Care Foundation

De maand mei stond bij TUI geheel in het teken van TUI Care Foundation, de corporate stichting van de reisorganisatie. Voor het tweede jaar op rij werden er gedurende een hele maand activiteiten georganiseerd door en voor collega’s in Nederland en België. Alles met maar één doel; zoveel mogelijk geld ophalen voor TUI Care Foundation en de projecten die gesteund worden. En met succes! Er werd door de medewerkers in totaal ruim € 24.000 opgehaald. Dit bedrag is door de TUI directie verdubbeld zodat het prachtige bedrag van € 49.107 aan Elise Allart, Executive-Director Programmes & Operations van TUI Care Foundation kon worden overhandigd.

Wijnproeverij, pubquiz, tafeltennistoernooi en verse patat
Op alle TUI hoofdkantoren in Nederland en België kwamen medewerkers in actie. Om bijvoorbeeld deel te nemen aan een wijnproeverij met wijnen van het TUI Care Foundation project op Kreta, de strijd aan te gaan met collega’s tijdens een pubquiz, elkaar te verslaan bij een tafeltennistoernooi of een patatje te scoren, vers gebakken met zelf geteelde aardappelen uit de Hoecksche Waard. Het hoogste bedrag werd opgehaald tijdens de TUI Café & Shop market, met de verkoop van producten die normaal gesproken alleen aan boord verkocht worden. Twee collega’s uit het team dat deze activiteit organiseerde hebben dan ook de eer een bezoek te brengen aan een van de projecten die door TUI Care Foundation worden gesteund.

Trots op resultaat
Elise Allart is trots op het prachtige bedrag dat werd opgehaald: “Het is fantastisch om te zien met hoeveel enthousiasme collega’s activiteiten organiseerden en er aan meededen. Met dit mooie bedrag als resultaat. Ik wil alle TUI-collega’s in België en Nederland hier ontzettend voor bedanken.” Melvin Mak, manager Sustainability TUI Benelux vult aan: “Het opgehaalde bedrag komt geheel ten goede aan de projecten en programma’s die TUI Care Foundation steunt. Dus iedere euro die is opgehaald komt goed terecht!”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Risico Zikavirus in Zuid-Amerika sterk afgenomen

Volgende bericht

KLM van start met Las Vegas

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."