Nieuws

TUI met eigen Dreamliner naar Kenia en Zanzibar

Deel dit artikel

TUI fly gaat de komende winter zelf wekelijks op Kenia vliegen. De airline zet hiervoor een van de eigen Dreamliners in, die naast Mombasa ook Zanzibar zal aandoen. Hierdoor profiteren ook de vakantiegangers naar Zanzibar van het comfort dat dit type toestel de passagiers biedt.

Bovendien kan de route met de Dreamliner in een keer worden gevlogen. Voorheen werd Zanzibar namelijk met een 737 toestel gevlogen waardoor een tussenlanding nodig was. De eerste combinatievlucht naar Zanzibar en Mombasa staat gepland op dinsdag 6 november aanstaande.

Kenia
Een vakantie naar Kenia staat garant voor avontuur én ontspanning. Het land telt maar liefst 48 wildparken. Dus alle gelegenheid om de Big Five te spotten. Daarnaast heeft het kilometers aan parelwitte stranden en natuurlijk de azuurblauwe Indische Oceaan. Dat maakt van Kenia de ideale vakantie voor de avonturiers die safari willen combineren met zon, zee en de mooiste stranden die oost Afrika te bieden heeft.

Met TUI naar Kenia
TUI biedt zowel aan de noordelijke als zuidelijke kust bij Mombasa diverse accommodaties aan. Van sfeervolle drie sterren hotels tot luxe All Inclusive resorts met een topservice. De meeste hotels liggen direct aan zee, waar het uitstekend duiken of snorkelen is. Kenia met TUI fly is vanaf nu boekbaar. Een 9-daagse strandvakantie is te boeken vanaf € 599. Een 9-daagse safari met strandverlenging is te boeken vanaf € 1.199

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Win een gratis plek op het studiereisweekend van DialyseTurkije

Volgende bericht

Transavia start exclusieve samenwerking met TradeTracker

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."