Nieuws

TUI met KLM naar Las Vegas

TUI biedt vanaf vandaag weer reizen naar Las Vegas aan met een directe vlucht van de KLM. Met vertrekdata vanaf juni 2019 wordt een breed programma aangeboden van verblijven in Las Vegas, maar natuurlijk ook rondreizen met Las Vegas als startpunt.

“Wij zijn erg blij om samen met de KLM weer reizen naar Las Vegas met directe vluchten te kunnen aanbieden. Vanaf juni doen we dat op de vluchten van donderdag en zondag en vanaf juli worden dat dinsdag en zondag. Bestaande rondreizen kunnen nu ook met Las Vegas als startpunt geboekt worden en we gaan nog meer aanbod toevoegen, vanzelfsprekend tegen hele scherpe prijzen”, aldus Manfred Lahey (Head of Product Long Haul bij TUI).

Las Vegas kan op zich zelf al een boeiend reisdoel zijn, maar het is vooral een perfect start- of eindpunt van rondreizen in West-Amerika. Indrukwekkende natuurparken als Death Valley, Zion, Bryce Canyon en natuurlijk de Grand Canyon liggen binnen handbereik. Vanaf vandaag is er al een beperkt aanbod online boekbaar, dat in de komende week snel uitgebreid wordt.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Erik van der Waard (Internoord) koopt TravelNoord B.V.

Volgende bericht

MSC Cruises onthult exclusieve shows voor MSC Bellissima

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.