Nieuws

TUI Nederland brengt duurzaam toerisme jaarverslag 2010 uit

Reisorganisatie TUI Nederland heeft haar Duurzaam toerisme jaarverslag 2010 uitgebracht. In het jaarverslag worden de ondernomen activiteiten in het kader van duurzaam toerisme en maatschappelijk verantwoord ondernemen van het financiële jaar 2009/10 onder de loep genomen.

Voor het eerst is er ook gekeken naar de Transparantiebenchmark, een activiteit die inzichtelijk maakt hoe de 500 grootste Nederlandse bedrijven verslag doen over hun activiteiten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. In 2010 neemt TUI Nederland de 90e plaats in op de transparantieranglijst en laat andere reisbedrijven ver achter zich.

Duurzame hoogtepunten
Enkele duurzame hoogtepunten van het afgelopen jaar zijn: TUI Nederland introduceerde milieuvriendelijke en duurzame accommodaties, de Groene Palm Award voor het groenste reisbureau werd geïntroduceerd, nieuw kantoor in Enschede wordt gebouwd met het BREEAM Excellent certificaat en TUI Nederland is een samenwerking met Plan Nederland begonnen voor beroepsopleidingen voor jonge meiden in Brazilië. Het complete Duurzaam toerisme jaarverslag 2010 van TUI Nederland is terug te vinden via de volgende link: www.tui.nl/duurzaamtoerisme.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Vacansoleil aanwezig op huishoudbeurs

Volgende bericht

Toegankelijke informatie voor senior en toerist met beperkingen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."