Nieuws

TUI.nl en Sunweb.nl verkozen tot populairste of beste reiswebsite

TUI.nl is gisteren tijdens de verkiezing ‘Website van het Jaar 2019’ uitgeroepen tot populairste website in de categorie Reizen. Voor de zesde keer op rij heeft de Nederlandse consument de website van TUI verkozen tot winnaar. Sunweb is verkozen tot beste website in diezelfde categorie.

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Tijdens de verkiezing, dit jaar de 19e editie, zijn in totaal 511.141 stemmen uitgebracht. Er kon in 37 categorieën gestemd worden. In de categorie Reizen liet TUI maar liefst 11 andere genomineerden achter zich in de strijd om de populairste website. Laura Pleumeekers (Manager Digital Channels bij TUI): “We hebben dit jaar de klant nog meer centraal gezet, naar hem geluisterd en hem betrokken bij het verbeteren van onze website. We zijn dan ook erg trots om deze prachtige publieksprijs voor de 6e keer te winnen!”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Webinar Oman: schrijf je nu in!

Volgende bericht

Mijlpaal voor Rotterdam The Hague Airport

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."