Nieuws

TUI opent volgende zomer een TIME TO SMILE in Turkije

Op 28 april 2020 zal TIME TO SMILE Mavi in Bodrum – Gümbet haar deuren openen. Samen met de vorige week aangekondigde opening van TIME TO SMILE Saint Nicholas op Corfu breidt TUI Nederland hiermee dit succesvolle concept verder uit.

TIME TO SMILE Mavi is rustig gelegen maar op loopafstand van het centrum van Gümbet én het strand. Het complex is grondig gerenoveerd en telt 48 appartementen en studio’s, allemaal gestyled en met alle ingrediënten die het concept zo succesvol maken. Uniek aan het concept is dat aan alles is gedacht dat de Nederlandse vakantieganger belangrijk vindt. Met een luxe inloopdouche, goede Wifi, comfortabele extra lange bedden en een moderne, volledig uitgeruste keuken. Maar ook de details kloppen; zoals de plaats van lichtknopjes en bedlampjes en voldoende stopcontacten.

In totaal heeft TUI op het moment 15 TIME TO SMILE accommodaties is zes verschillende landen: Curaçao, Spanje (Lanzarote, Tenerife, Gran Canaria), Portugal, Griekenland (Kreta, Rhodos, Zakynthos, Lesbos en Corfu), Cyprus en Turkije. De huidige TIME TO SMILE Kleopatra Tuna in Alanya zal vanaf april 2020 niet meer het TIME TO SMILE concept dragen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Word jij onze Disney Stars Reporter?

Volgende bericht

Accor en Alibaba kondigen strategische samenwerking aan

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.