Nieuws

TUI organiseert studiereis ‘Back to the City: Lissabon’

Deel dit artikel

TUI organiseert een studiereis naar Lissabon van 15 tot en met 18 november. Inschrijven voor de reis is mogelijk tot en met woensdag 20 oktober.

“Tijdens een stedentrip Lissabon kom je eigenlijk ogen te kort, de hoofdstad van Portugal zit bomvol bezienswaardigheden. Een echte aanrader: de beroemde gele tram, lijn 28, door de smalle en steile straatjes van de stad. In de hooggelegen wijk Alfama hangt de was nog altijd tussen de okerkleurige huizen te drogen. Nog een must see is het schilderachtige Bairro Alto. En dan vooral na zonsondergang, want deze centraal gelegen wijk zit vol gezellige bars en cafés. Hier hoef je alleen de prachtige klanken van het Portugese levenslied maar te volgen… We gaan Lissabon ervaren en beleven”, zo laat het salesteam van de touroperator weten. Meer informatie en de link naar het inschrijfformulier is te vinden op de studiereizen-pagina op TUI Online.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Captain Cruise zoekt cruise-expert

Volgende bericht

USA opent grenzen vanaf 8 november voor reizigers uit Europa

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.