Nieuws

TUI organiseert ‘zwoele’ bioscoopavonden

In februari en maart organiseert TUI op zeven verschillende locaties in Nederland ‘zwoele’ bioscoopavonden. Na een drukke periode op het reisbureau biedt TUI jou een gezellig avondje ontspanning met collega’s aan. Genieten van tropische RIU-cocktails, heerlijke Caraïbische gerechten en een zwoele, romantische komedie met in de hoofdrollen Susan Visser en Jan Kooijman.

Het event wordt georganiseerd in samenwerking met RIU hotels & Resort op de volgende avonden:
– Den Bosch maandag, 18 februari
– Vlaardingen dinsdag, 19 februari
– Kerkrade woensdag, 20 februari
– Hoogeveen maandag, 25 februari
– Alkmaar woensdag, 27 februari
– Deventer maandag, 4 maart
– Hilversum woensdag, 6 maart

Vanaf 18.00 uur ontvangst met cocktails en Caraïbische gerechten. Start presentatie en voorstelling 19.30 uur. Einde avond 22.00 uur. Inschrijven kan via deze link tot en met 10 januari 2019. Binnen twee weken na sluitingsdatum ontvang je een bevestiging.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

"Vliegtaks zou € 70 moeten zijn in plaats van € 7"

Volgende bericht

Schiphol: veel vluchten geschrapt vanwege slechte weer

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.