Nieuws

TUI start valentijnsactie ‘Verliefd op Cuba’

Deel dit artikel

Vrijdag 8 februari start TUI in samenwerking met radiozender Q Music de actie ‘Verliefd op Cuba’. Luisteraars worden de komende week opgeroepen hun liefdesverhaal in te sturen waarin ze beschrijven waarom ze stapelverliefd zijn en wat hun geliefde of crush zo bijzonder maakt.

Op Valentijnsdag is tijdens ieder Q Music programma telkens een van deze ‘love story’s’ te horen. Herkent de crush of geliefde zich in het verhaal en meldt hij of zij zich binnen 20 minuten in de radio-uitzending, dan wint het liefdeskoppel een romantische reis naar Cuba.

Zes romantische reizen
TUI is al jaren verliefd op Cuba, het land van de uitgestrekte stranden, opzwepende muziek, prachtige historische gebouwen en klassieke auto’s. Valentijnsdag is voor de reisorganisatie dan ook het uitgelezen moment om de liefde voor dit heerlijke vakantieland te delen met de luisteraars van Q Music. In totaal maakt TUI zes liefdeskoppels blij met een onvergetelijke reis naar Cuba. Meedoen aan de actie kan vanaf vrijdag 8 februari tot en met woensdag 13 februari 2019.

Verliefd op Cuba
Net als TUI is ook de cast van de film ‘Verliefd op Cuba’, die maandag 11 februari a.s. in première gaat, fan van het Caribische eiland. In het voorjaar van 2018 vonden er de opnames plaats van deze feelgood film van regisseur Johan Nijenhuis. En dat is best bijzonder aangezien Nijenhuis de eerste Nederlandse regisseur is die van de Cubaanse autoriteiten een vergunning kreeg om op het eiland een speelfilm op te nemen. TUI zorgde destijds voor de vliegtickets van cast en crew. Bovendien heeft een van de TUI fly vliegtuigen een bijrol in de film.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Recordomzet voor The Travel Club

Volgende bericht

Nationale staking in België: Brussels Airlines past vluchtprogramma 13 februari aan

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."