De TUI studiereizen voor het najaar zijn geopend voor inschrijving. Proef de geuren en kleuren van zinderend Marokko of hit the road in het mooie Andalusië. Ben je wintersport fan of wil je juist kennismaken met de sneeuw? Kies dan voor de weergaloze TUI Winter Xperience in Gerlos…Jehtz geht’s los!

De klapper dit najaar is een geheel vernieuwde editie van de TUI Challenge naar dushi Curaçao! Deze vijfde Challenge wordt bijzonder en mag je simpelweg niet missen! Alle ingrediënten voor een onvergetelijke reis zijn deze Challenge aanwezig, bekijk hier een tropisch voorproefje.

Of win jij één van de veertien plekken op de studiereis naar New York City? Meld jouw kantoor aan voor deze actie en boek zoveel mogelijk pakketreizen New York. Wie weet ben jij de lucky bastard en sta je straks zelf in The City That Never Sleeps!

  • Marokko 16 t/m 21 september
  • Andalusië fly & drive (RIU) 30 september t/m 5 oktober
  • WIN actie! City-trip New York 10 t/m 14 november
  • TUI Challenge Curaçao 14 t/m 19 november
  • TUI Wintersport Xperience Gerlos 13 t/m 17 december

Dit seizoen heeft TUI meer plekken dan ooit beschikbaar, meer dan 200! Dus pak je kans en schrijf je nú in voor jouw favoriete reis. Inschrijven kan tot en met 16 juli via TUI Online.