Nieuws

TUI Travel lanceert video experience

Als onderdeel van TUI Travel’s digitale transformatie is de nieuwe, interactieve video ‘Holiday Open Day’ gelanceerd om de (Engelse en Duitse) consument te helpen om een perfecte vakantie te vinden. Tijdens de video worden er steeds twee keuzes gegeven waar uit kan worden gekozen. Uiteindelijk volgt een vakantie-aanbeveling.

“Nieuwe technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze inspanningen om nog meer te innoveren in onze business en om ons aanbod op een snelle, vloeiende en gebruikersvriendelijke manier te presenteren. Middels dit soort video’s laten we ons aanbod van gedifferentieerde concepten zien, waarmee we in onze ogen de klant helpen een perfecte vakantie te vinden’’, aldus Jeremy Ellis, Marketing en Digital Director voor Thomson en First Choice.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Germanwings: strong focus on Netherlands

Volgende bericht

Winter ’12-’13 flink in de min

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.