Dit voorjaar breidt reisorganisatie TUI haar aanbod in Brazilië uit met twee nieuwe strandbestemmingen. Vorig jaar werd al Cumbuco, via vluchten op Fortaleza, in het programma opgenomen. Nu worden daar ook Natal en Pipa aan toegevoegd, nog twee levendige, exotische Braziliaanse strandresorts. Vanaf mei wordt er drie keer per week met KLM en GOL Airlines via de rechtstreekse vlucht naar Fortaleza, op Natal gevlogen.

Natal, in het noordoosten van Brazilië, wordt ook wel de stad van de zon genoemd. Met het hele jaar temperaturen rond de 30 graden, kilometerslange stranden en een levendig uitgaansleven is de badplaats niet alleen geliefd onder toeristen, ook de Brazilianen zelf genieten er graag van het goede Braziliaanse (strand)leven. TUI biedt er twee accommodaties aan; Wish Natal en Aquaria Natal.

Charmant stranddorp
Pipa is een charmant stranddorp met een levendige cultuur. Het is een voormalig hippiedorp en die vrijgevochten sfeer hangt er nog steeds. Het ligt circa tachtig kilometer ten zuiden van Natal en aan de noordoostkust van Brazilië. Veel ambiance door de kleinschalige pousadas en het gezellige centrum met tal van restaurants en barretjes. Daarnaast heeft het prachtige brede zandstranden en staat het bekend als een waar surfparadijs. Het TUI-aanbod van accommodaties is hier wat ruimer met in totaal acht hotels, waaronder Pipa Lagoa, Paua Boutique en Sun Bay Pipa.