Nieuws

TUI UK: riviercruises met ingang van zomer 2020

TUI UK gaat haar aanbod uitbreiden met riviercruises. De touroperator heeft drie passagiersschepen gekocht met ieder plek voor 155 passagiers. Er wordt gestart met het aanbieden van cruises met vertrek vanuit onder andere Amsterdam. De riviercruises zijn vooralsnog in Engeland te koop met ingang van 25 april. De cruises worden aangeboden met vertrek in de zomer van 2020.

‘Net als de fantastische atmosfeer aan boord van de zeecruises van TUI zorgt TUI River Cruises voor de perfecte sfeer’, zo laat de touroperator weten. ‘De schepen bieden chique mooie ruimtes, romantische á la carte diners voor twee, informele diners en ruimtes om te genieten met vrienden, evenals van TUI’s entertainment van wereldklasse. Tips en servicekosten zijn inbegrepen in de prijs.’

“We zijn ongelooflijk enthousiast om in de riviercruisemarkt te stappen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze klanten nog meer variatie te bieden. Ook wat betreft de riviercruises kunnen reizigers hun pakket personaliseren”, aldus Chris Hackney (Managing Director Cruise voor TUI UK & Ireland). “We zijn erg trots om bekend te staan ​​als bedrijf met de vriendelijkste service, spannende routes en value for money als het gaat om onze zeecruises. Hier gaan we ook met TUI River Cruises voor zorgen.”

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lidl Reizen BV vraagt lidmaatschap ANVR aan

Volgende bericht

Africa Feeling start samenwerking met D-rt Groep

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.