Nieuws

TUI-vliegtuig in Sunny Cars design

Een bijzonder moment voor Sunny Cars en TUI gisteravond op Amsterdam Airport Schiphol, waar een TUI-vliegtuig in Sunny Cars design landde. De Boeing 737-800 van Sunwing voorzien van de logo’s en kleuren van beide partijen, zal de komende maanden volop reclame maken voor het huren van een auto via Sunny Cars in combinatie met vlucht en accommodatie via TUI.

TUI heeft momenteel drie van de allernieuwste toestellen, de Boeing 737 MAX, aan de grond staan en mede daardoor mag het Sunny Cars-toestel gelijk veel vlieguren op diverse Europese routes gaan maken. Het oorspronkelijke idee was om het toestel vanavond (18 april) binnen te halen, maar uiteindelijk werd gisteravond een gaatje in het drukke schema van het Sunny Cars toestel gevonden waarbij er door partners en media een bezoek kon worden gebracht. Het toestel, voorzien van zowel het TUI- als Sunny Cars-logo en Sunny’s slogan ‘Rent a Smile’ als hashtag, kwam tegen 21.30 uur aan op Schiphol vanuit Canada waarna een gezamenlijke toost werd uitgebracht.

Een vliegtuig in Sunny Cars design is een primeur voor Sunny Cars, dat in samenwerking met TUI de gezamenlijke klanten nog meer zal wijzen op de combinatie van vlucht plus accommodatie en autohuur. TUI en Sunny Cars werken al jarenlang samen en benadrukten met het branded toestel de stevige band die beide partijen hebben. Sunny Cars staat bekend om haar Rent a Smile filosofie met ‘all-inclusive’ autohuur waarmee reizigers optimaal zijn verzekerd. Via de autobroker is het mogelijk om een huurauto te reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd. Vandaag vliegt het Sunny-TUI-toestel naar Tenerife.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Ruud Nijhout
    19 april 2019 at 12:07

    Marketing van de bovenste plank.
    Top

Vorige bericht

Ingebruikname nieuwe pier Schiphol een jaar uitgesteld

Volgende bericht

Jet Airways staakt vluchten: de passagiersrechten op een rijtje

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.