CoronavirusNieuws

TUI voert eigen repatriëringsvlucht uit naar de Kaapverdië

TUI heeft vandaag alsnog een eigen repatriëringsvlucht naar de Kaapverdische eilanden, Boa Vista en Sao Vicente, gestuurd. De TUI fly Boeing 737 komt over enkele uren helemaal vol aan op Schiphol.

Petra Kok (woordvoerder TUI Nederland): “Er zijn nog enkele passagiers op de eilanden; met een aantal kregen we geen telefonisch contact ondanks herhaaldelijke pogingen en een paar gasten zaten op een kleiner eiland en konden niet tijdig met een boot op een groter eiland geraken.”

“Dit was geen repatriëringsvlucht onder het bewind van Buitenlandse Zaken, TUI heeft besloten alsnog een laatste ophaalvlucht voor haar eigen kosten in te lassen. Met name op Sao Vicente is er veel vliegverkeer om familie te bezoeken; deze passagiers en de gestrande Nederlanders zijn nu opgehaald. Er bevinden zich nog groepen TUI-reizigers op een aantal (veelal verre) bestemmingen. Die vergeten we niet, we zijn nog steeds aan het puzzelen hoe die terug te halen en kijken ook of de gecombineerde vluchten van BuZa daar hulp kunnen brengen”, zegt Kok.

Beleggen in vastgoed? Beleggingspanden.nl is hét vastgoedportaal voor wie in vastgoed wil beleggen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe beleggingspanden.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Arjan Kers (TUI): "Bedankt en met volle kracht vooruit"

Volgende bericht

Mogelijk extra vlucht van Banjul naar Nederland

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."